Presječen lanac krijumčarenja droge

0

Pripadnici Centra javne bezbjednosti (CЈB) Istočno Sarajevo presjekli su lanac krijumčarenja naroktika iz Crne Gore u BiH i zaplijenili 16 kilograma „skanka“, čija je vrijednost na ilegalnom tržištu oko 60.000 evra, potvrdio je danas zamjenik načelnika Centra Zoran Renovica.

Renovica je na konferenciji za novinare na Palama precizirao da je policija, nastavljajući rad u okviru akcije „Mreža“, slobode lišila tridesetšestogodišnjeg crnogorskog državljanina Z.D. iz Nikšića, kome je određen pritvor, a koji je upravljao automobilom u kojem je droga pronađena.

„Tokom akcije lice lišeno slobode nije pružalo otpor, a u vozilu ‘nisan patrol’ crnogorskih registarskih oznaka bili su i članovi njegove porodice“, rekao je Renovica i dodao da je policija ispitala suprugu, dvoje maloljetne djece i rodicu osumnjičenog, nakon čega su pušteni na slobodu.

Renovica je dodao da je droga pronađena u rezervoaru automobila.

On je rekao da je za ovo krivično djelo, u kojem je zaplijenjena ovolika količina narkotika, predviđena kazna od jedne do 10 godina zatvora, te ocijenio da je pronađena droga bila nemijenjena za tržište Istočnog Sarajeva i Sarajeva.

(www.rsplaneta.com / RTRS / foto: Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare