Preminuo od povreda zadobijenih tokom sječe drva

0

FOČA – Policijskoj stanici Novo Goražde prijavljeno je da je muškarac čiji su inicijali V.R. preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo usljed povreda koje je zadobio prilikom sječe drva u selu Hajradinović, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.


O nesreći, koja se dogodila 23. juna, obaviješten je dežurni tužilac nadležnog tužilaštva koji je naredio obdukciju tijela V.R, dok su pripadnici policije izvršili uviđaj.

„Stradali je sa bratom čiji su inicijali M.V. vršio sječu šume na njihovoj parceli zvanoj LJečevišta, koja je nepristupačna i pod velikim nagibom. Preko V.R. je prešao oboreni trupac bukve koji se valjao usljed velike strmine“, navedeno je u saopštenju.

Muškarac je zbog zadobijenih povreda prevezen u Kantonalnu bolnicu Goražde, gdje mu je ukazana prva pomoć. Zbog pogoršanja zdravstevnog stanja, premješten je u Bolnicu Koševo, gdje je preminuo 24. juna.

Policija je u Novom Goraždu pronašla lice čiji su inicijali M.Z, koje je juče iz stana vlasnika D.D. ukralo mobilni telefon.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naredio da se preduzmu mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela krađa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare