Premijera predstave „Kafana blues“

0

U subotu, 8.11.2014. u KC Pale od 19.00 h biće premijerno izvedena predstava Studentskog pozorišta Pale – Kafana blues.

Prema riječima režisera Jovane i Nemanje Kostića, ovaj komad predstavlja jednu vrstu kompilacije proznih, poetskih i muzičkih fragmenata, uvezanih u tri cjeline koje čine kompletnu priču i za tematiku imaju rat, boemiju i ljubav.

Uloge su povjerene ekipi koju dijelom čine već iskusni članovi ovog pozorišta Vladimir Čabak i Veljko Đoković, a dijelom novajlije u njihovim redovima, Marija Šuković i Tanja Kenjić.

Članovi ansambla SPP su se, kao i do sada pobrinuli da dio posla vezan za scenografiju i kostime bude odrađen na profesionalnom nivou. Ono što je novina je da po prvi put i režiju i adaptaciju teksta potpisuju članovi pozorišta, tako da se slobodno može reći da je kompletna predstava izašla iz kreativne radionice SPP.

Za muziku se pobrinula ekipa benda „Majstorsy“, koja je izborom i aranžmanima pjesama doprinijela autentičnoj atmosferi komada.

Cijena karte za premijeru je 5 KM, a drugo izvođenje ljubitelji pozorišne umjetnosti imaće priliku pogledati već naredne sedmice. Karte će biti puštene u prodaju dva sata prije početka predstave.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare