Predstavnici crvenog krsta uručili poklone djeci

0

ZVORNIK – Predstavnici zvorničkog Crvenog krsta danas su, u okviru Dječije nedjelje, uručili igračke, predškolski pribor i slatkiše mališanima Dječijeg vrtića „Naša radost“ iz Zvornika.Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Zvornik Đurađ Jeličić rekao je novinarima da se ovim poklonima kod najmlađih želi razvijati humanost.

„Želimo da mališane upoznamo o njihovim pravima i obavezama, a prije svega da kod njih razvijamo osjećaj humanosti, jer su oni budući članovi Crvenog krsta“, rekao je Jeličić.

On je podsjetio da je poklone obezbijedio republički Crveni krst u saradnji sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta iz Zvornika.

Direktor vrtića „Naša radost“ Vukomir Stanković zahvalio je u ime najmlađih za poklone i podsjetio da je danas u dvorištu vrtića održana radionica za mališane na kojoj su uz pomoć roditelja iskazivali svoju kreativnost.

U okviru Dječije nedjelje, sutra će mališani na glavnoj gradskoj ulici održati maskembal, dok je u petak, 5. oktobra, planiran izlet na Gučevo kod Banje Koviljače.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare