Predstavljen kandidat OO SDS Pale za Narodnu skupštinu

0

Nakon što je protekle sedmice Glavni odbor SDS donio odluku da samostalno izađe sa listama kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH danas je Opštinski odbor SDS Pale jednoglasno predložio i izabrao gospođu Sonju Karadžić Jovićević za svog kandidata za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Predsjednik OO SDS Pale Miodrag Kovačević je rekao da se ovaj odbor u izboru kandidata rukovodio kriterijima iskustva, čvrstine i istrajnosti karakter i dosljednosti u zastupanju interesa naroda iz kojeg potiče.

Kovačević je dodao da je SDS jedina stranka koja je starija i od Republike Srpske, a u vezi s tim OO SDS Pale želi da napravi jedan niz u kojem će biti uvezane sve karike od 1990. godine pa do novijih dana tako da sve generacije imaju šanse u ovoj stranci.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, gospođa Sonja Karadžić Jovićević je rekla da je velika čast i odgovornost biti jednoglasno izabran za kandidata, a posebno na Palama koje su kolijevka i SDS-a i Republike Srpske to ima svoj poseban značaj i težinu.

Sonja Karadžić Jovićević je izrazila nadu da će imati podršku i na gradskom i republičkom nivou i da će ova stranka i dalje razmišljati srpski, a birati demokratski i djelovati jedinstveno stranački do kraja izbora.

„Funkcija narodnog poslanika jeste da sluša narod i polaže račune tom narodu zavisno od aktuelnih tema i problema, a pitanja vezana za porodicu, omladinu i zdravstveni sistem svakako su najbliža najbliža mom profesionalnom angažmanu“, rekla je Sonja Karadžić Jovićević.

Na današnjoj sjednici razmatrane su i pripreme za Skupštinu OO SDS Pale koja je zakazana za 19. juni 2014. godine.

(www.palelive.com / D.B.)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments