Predstavljamo Jelenu Jugović pobjednicu „OBN Star Model“

0

Prva sezona domaćeg modnog serijala „OBN Star Model by Dejana Rosuljaš“ nakon dva i po mjeseca prikazivanja završena, a najviše razloga za slavlje imala je 22-godišnja Paljanka Jelena Jugović, koja je u nedjelju (28.jun) u finalnoj emisiji proglašena pobjednicom takmičenja.

U finalu reality showa učestvovala je još jedna Paljanka Jelena Blagojević (23), kao i Jelena Urukalo (23) iz Rijeke i Majra Demirović (19) iz Mostara. Reality show je baziran na showu Tyre Banks – Amerca´s Next Top Model, a djevojke su se borile za automobil Hyundai I 20, naslovnu stranu magazina Azra, putovanje na egzotičnu destinaciju i kartu za ulazak u svijet internacionalne mode.

U proteklih 11 sedmica, djevojke su prošle kroz 23 foto shootinga pred objektivima fotografa Dejana Vekića i Jasmina Fazlagića, koji su finalistkinje za svjetske modne piste pripremili sjajnim bookovima. Pozirale su kao francuske sobarice, gusari, gotičarke s nijansama animalnosti, gejše. Testirale su svoje raperske, voditeljske i plesačke sposobnosti, neke su bile ponosne, neke se malo zacrvenile, ali su se sve složile da su prošle kroz fantastično iskustvo, sa svim snimanjima reklama, fotografija, šminkom pa čak i svojom provizornom ćelavošću na  nekim slikama

Do sada je kroz show prošlo i eliminisano osam djevojaka: Irma Čandžić, Irvela Zahirović, Andrea, Nataša Arsić-Velo, Enisa Hadžalić, Dijana Kaljković, Sašana Ivanović, Nehla Hasanhodžić i Maja Karišik.

Jelna Jugović je za Sarajevo-X.com izjavila:

„U takmičenju je bilo različitih djevojaka, različitih profila i naravno one koje nisu zadovoljavala kriterije, iz emisije u emisiju su ispadala. Ne krijem da sam se prijavila kako bi pobijedila, ali da ja nisam proglašena najboljom, moj glas bi otišao Jeleni Blagojević“, kaže ona. Na kraju ističe da je tokom showa koji je bio za nju jedno novo iskustvo, dosta naučila prije svega o sebi, potom i ponašanju ispred kamere i iza kamere te o samoj profesiji modela.

Jelena se kući vratila sa novim automobilom Hyundai I 20, a uskoro je očekuju nova snimanja za naslovnu stranu magazina Azra, kao i putovanje.

Fotografije sa finalne večeri možete pogledati ispod. Foto Sarajevo-X.com:

palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare