Predstava “Malo blago”

1

U izvođеnju glumaca Gradskog pozorišta “Jazavac” iz Banjalukе u petak 14. dеcеmbra u 19.00 časova u Kultunom cеntru Palе, a u organizaciji Udružеnja ljubitеlja umjеtnosti Palе (ULjUP) će biti izvedena predstava “Malo blago”.

Kaja je Lanina mama, Lana je Biljanina mama, a Biljana je mama “malog blaga”! Tri generacije žena, gdje samo najstarija ima partnera kojeg zaslužuje, a ostale dvije suočene su sa borbom za normalno funkcionisanje porodice, ali bez “muške polovine”.

Na vrlo istinit, duhovit i potresan način, svaka od njih uvodi nas u mrežu isprepletenih priča u kojima se ogleda težak položaj današnje zaposlene žene koja pokušava pomiriti karijeru, porodicu i svoje žensko biće. Priča doseže kulminaciju u trenutku kada njihov “najvažnij” muškarac odlazi iz njihovih života, a neki “drugi” muškarci uplovljavaju i pokušavaju nadomjestiti taj gubitak.

Šta je “malo blago” i da li donosi blago-stanje u živote Kaje, Lane i Biljane, saznaćete u ovoj toploj i duhovitoj ljudskoj priči o zajedničkom životu tri generacije žena.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments

Bravo za Gorana Sinika, bravo za ULJUP…