Predstava „Malo blago“

1

U izvođеnju glumaca Gradskog pozorišta „Jazavac“ iz Banjalukе u petak 14. dеcеmbra u 19.00 časova u Kultunom cеntru Palе, a u organizaciji Udružеnja ljubitеlja umjеtnosti Palе (ULjUP) će biti izvedena predstava „Malo blago“.

Kaja je Lanina mama, Lana je Biljanina mama, a Biljana je mama „malog blaga“! Tri generacije žena, gdje samo najstarija ima partnera kojeg zaslužuje, a ostale dvije suočene su sa borbom za normalno funkcionisanje porodice, ali bez „muške polovine“.

Na vrlo istinit, duhovit i potresan način, svaka od njih uvodi nas u mrežu isprepletenih priča u kojima se ogleda težak položaj današnje zaposlene žene koja pokušava pomiriti karijeru, porodicu i svoje žensko biće. Priča doseže kulminaciju u trenutku kada njihov „najvažnij“ muškarac odlazi iz njihovih života, a neki „drugi“ muškarci uplovljavaju i pokušavaju nadomjestiti taj gubitak.

Šta je „malo blago“ i da li donosi blago-stanje u živote Kaje, Lane i Biljane, saznaćete u ovoj toploj i duhovitoj ljudskoj priči o zajedničkom životu tri generacije žena.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bravo za Gorana Sinika, bravo za ULJUP…