Predizborna kampanja SDS-a počela sa Promenade

0

Predizborna kampanja SDS-a je počela večeras na paljanskoj Promenadi. Kampanja je počela okupljanjem članova stranke i dijeljenjem propagandnog materijala.

Kandidat za načelnika opštine Pale, koalicije „Zajedno za Pale“, Miodrag Kovačević je večeras izjavio da je zadovoljan urađenim do sada i da su rezultati vidljivi.

„Uprkos ekonomskoj krizi realizovali smo preko 10 miliona kapitalnih investicija, završili smo mnoge infrastrukturne projekte i na kraju je završena sportska dvorana koju smo dugo čekali. Planovi za budućnost su uslovljeni okolnostima u kojima se trenutno nalazimo. U naredne četiri godine smo planirali uložiti milion KM u poljoprivredu i nova radna mjesta. Planovi su da reformišemo administrativnu službu, gdje ćemo uvesti elektronski sistem upravljanja koji će je učiniti efikasnom. Kada je u pitanju infrastruktura, jedan od ključnih zadataka je izmještanje Gradske toplane iz centra grada…“, izjavio je kandidat za načelnika opštine Pale ispred koalicije „Zajedno za Pale“, Miodrag Kovačević.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/sds-pocetak-kampanje-2012/] width=[125] height=[100] title=[SDS početak predizborne kampanje] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb125_] thumb_cache_dir=[thumbs125] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare