Predavanje djeci o bezbjednosti u saobraćaju

0

SOKOLAC – Službenici Policijske stanice Sokolac danas su organizovali druženje sa djecom u vrtiću i učenicima devetih razreda u Osnovnoj školi na Sokocu, te održali predavanja o pravilnom ponašanju djece u saobraćaju.
Direktor sokolačke Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Biljana Kosorić rekla je novinarima nakon predavanja da se djeca svaki put raduju ovom susretu, kada su u prilici da otvoreno razgovaraju sa policijom.

Službenici policije održali su predavanje za 80 djece u četiri vaspitno-obrazovne grupe u ovoj ustanovi, u okviru aktivnosti „Dan otvorenih vrata“, u susret 4. aprilu – Danu policije Republike Srpske.

Predavanje o pravilnom ponašanju djece u saobraćaju pripadnici policije održali su i za četiri odjeljenja devetih razreda Osnovne škole Sokolac.

Direktor Osnovne škole Sokolac Divna Janković pohvalila je saradnju ove ustanove i Policijske stanice Sokolac, kada je riječ o ovoj, ali i svim drugim aktivnostima koje provodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske na edukaciji osnovaca u oblasti bezbjednosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare