Poziv licima od 18 do 35 godina da se registruju u bazu volontera

0

ISTOČNO SARAJEVO – Klub volontera Pravoslavnog centra za mlade Mitropolije dabrobosanske „Sveti Petar Sarajevski“ poziva sve osobe sa područja Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže od 18 do 35 godina da se pridruže u velikoj akciji pomoći starijim licima kojima je kretanje ograničeno.

Iz Pravoslavnog centra, uz blagoslov NJegovog visokopreosveštenstva mitropolita dabrobosanskog Hrizostoma, pozivaju sve osobe od 18 do 35 godina sa teritorije ove dvije opštine da se registruju u bazu volontera, koji će u narednom periodu biti na raspolaganju za pomoć starijim licima.

„Cilj je kreirati jedinstvenu bazu osoba koje će biti dostupne u slučaju potrebe za pomoć osobama čije je kretanje zabranjeno, kao što su lica starija od 65 godina. Svako od nas u svom naselju poznaje baku ili dedu kojima je potrebno otići u prodavnicu u kupovinu, platiti račune i slično. Cilj je pomoći starim i nemoćnim licima, te učiniti našu sredinu bezbjednijom“, saopšteno je iz Pravoslavnog centra za mlade Mitropolije dabrobosanske „Sveti Petar Sarajevski“.

Iz Centra poručuju da je hrišćanska dužnost svih da u ovim teškim vremenima pomognu bližnjima, a da ih zainteresovani mogu kontaktirati na broj telefona 066/857-882.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare