Povrijeđeno lice van životne opasnosti

0
Otvaranje bolnice

Lice čiji su inicijali B.M, koje je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na Palama, nije životno ugroženo, rekao je Srni portparol Bolnice “Srbija” Dalibor Bošković.
Bošković je naveo da je dijagnostičkim provjerama utvrđeno da je lice B.M. zadobilo prelom petog i šestog rebra, kao i udarac u grudni koš, te da je van životne opasnosti i dodao da će danas biti pušteno na kućno liječenje.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da se saobraćajna nezgoda dogodila juče oko 16.00 časova u Karađorđevoj ulici na Palama, a u njoj je učestvovalo lice čiji inicijali V.K, koje je upravljalo putničkim vozilom “audi”, te lice čiji su inicijali M.M, koje je upravljalo teretnim vozilom “reno”.

O saobraćajnoj nezgodi obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon dokumentovanja predmeta, protiv lica V.K. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje saobraćaja.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljeno je jedno krivično djelo, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments