Povrijeđeni S.A. otpušten na kućno liječenje

0

ZVORNIK – Pacijent iz Srebrenice čiji su inicijali S.A. /39/ primljen je danas sa povredom preloma baze kosti šake koja je nastala, najvjerovatnije, u tuči, rekao je Srni načelnik Hirurškog odjeljenja Opšte bolnice u Zvorniku Dragan Cvijanović.
Cvijanović kaže da je pacijentu postavljena gipsana longeta, nakon čega je otpušten na kućno liječenje jer ostale povrede nisu toliko ozbiljne.

On je dodao da se ova povreda tretira kao teža.

S.A. je jedan od dva lica koja su danas povrijeđena u objektu Islamske zajednice u Srebrenici.

U Centru javne bezbjednosti Zvornik Srni je danas rečeno da je Policijskoj stanici u Srebrenici prijavljeno u 13.00 časova da je u ovom srebreničkom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Srebrenica koji su izvršili uviđaj, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

Dopisnik Srne, pozivajući se na očevice, javio je da je član SDA Sadik Ahmetović pretučen danas uoči sastanka Povjereništva stranke za Srebrenicu, a, osim njega, u masovnoj tuči više lica je povrijeđeno.

Uoči sastanka nedavno formiranog Povjereništva SDA za Srebrenicu, koji je trebalo da bude održan u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice u ovom mjestu, prvo je došlo do verbalnog sukoba koji se pretvorio u tuču, tvrde očevici.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare