Povrijeđen u lovu na šakale

0

FOČA – Muškarac čiji su inicijali R.C. nanio je, najvjerovatnije, vatrenim oružjem povredu šake muškarcu čiji su inicijali M.K. prilikom organizovane akcije lova na šakale u mjestu Dasovine, opština Foča.
Prijemno odjeljenje Univerzitetske bolnice Foča prijavilo je policiji da je u ovu bolnicu dovezeno lice čiji su inicijali M.K. sa povredama šake, nastalim najvjerovatnije od vatrenog oružja, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je juče oko 16.00 časova u mjestu Dasovine, opština Foča, imenovani zadobio povrede od lica čiji su inicijali R.C, prilikom organizovane akcije lova na šakale. Zbog mraka i nepristupačnosti terena uviđaj će biti izvršen danas.

U mjestu Stambulčić, opština Pale, u neutvrđenom vremenskom periodu nepoznata lica su provalila u porodičnu kuću vlasnika čiji su inicijali S.S. i odnijeli aparat za varenje, lovačku pušku i mlin za mljevenje kukuruza.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, juče oko 12.00 časova, radnik obezbjeđenja Tržnog centra „Tom“ prijavio je da je na izlazu iz marketa zatekao žensku osobu koja je otuđila tri komada pršute i konzerve ribe, vrijednosti oko 150 KM.

Policijski službenici su legitimisanjem utvrdili da je riječ o osobi čiji su inicijali DŽ.S. nastanjena u Kantonu Sarajevo.

Policija je u mjestu Lukavica, Istočno Novo Sarajevo, prilikom legitimisanja i pregleda lica čiji su inicijali S.P. pronašla kesu sa 114 metaka.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare