Povrijeđen prilikom sječe šume

0

ISTOČNO SARAJEVO / ROGATICA – Lice sa inicijalima P.Z. povrijeđeno je tokom sječe šume na lokalitetu Vranj – Sjemeć, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Ovo lice je, nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Rogatica, juče sanitetskim vozilom prevezeno u Kliničko-bolnički centar u Foči na liječenje.

Dežurni ljekar Doma zdravlja Rogatica prijavio je slučaj policiji, nakon čega je dežurni tužilac naložio policijskim službenicima da preduzmu sve neophodne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja.

Muškarac sa inicijalima M.S. /22/ iz Foče priznao je policiji da je ukrao metalnu posudu sa sladoledom iz rashladne vitrine SUR „Pipi“.

Protiv njega biće podnijet izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a uručen mu je i prekršajni nalog zbog lažnog predstavljanja policiji.

Evidentirane su dvije saobraćajne nezgode – u Foči sa lakše povrijeđenim licem i u Istočnom Novom Sarajevu sa manjom materijalnom štetom.

Radnici policije kontrolisali su 120 vozila, uručili 97 prekršajnih naloga, iz saobraćaja isključili jednog vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare