Potraga za lovokradicama zatečenim u krivolovu

0

FOČA – Fočanska policija traga za licima M.R. /26/ i G.C. /29/ iz Foče, osumnjičenim za krivolov, koja su uspjela da pobjegnu policijskoj patroli, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Na regionalnom putu Foča-Čelebići, u mjestu Osoje u Gornjoj Dragočavi, policija je sinoć u automobilu „golf dva“ primijetila ova lica, od ranije poznata po vršenju krivičnih djela. Oni su, ugledavši policiju, naglo okrenuli vozilo i velikom brzinom uputili u pravcu sela Potpeće.

Prilikom potjere, ova lica su iz automobila izbacivala nepoznate predmete, a potom su pobjegli niz obližnju strminu u selu Potpeće.

Tom prilikom je M.R. držao lovačku pušku sa optičkim nišanom.

Iste večeri, izvršen je pregled terena i pronađena odbačena odstrijeljena srneća divljač, kao i više komada municije, a u „golfu“ oprema za noćni lov, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Policija traga za osumnjičenima, a nakon kompletiranja predmeta protiv njih će biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima nezakonit lov i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare