Potpisani ugovori o rekonstrukciji dvije ulice

13

Načelnik opštine Pale Boško Jugović i direktor preduzeća „Romanijaputevi“ Sokolac Mirko Pandurević u ponedjeljak su na Palama potpisali ugovore o rekonstrukciji dijelova ulica Sime Matavulja i Stefana Dečanskog, za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 150.000 KM.

„Ovo je nastavak realizacije projekata u oblasti rekonstrukcije i izgradnje saobraćajne infrastrukture na području opštine, na čemu već drugu godinu zaredom intenzivno radimo, što je vidljivo i na terenu“, izjavio je Jugović nakon potpisivanja ugovora.

Prema njegovim riječima, preduzeće „Romanijaputevi“ prepoznatljiv je izvođač u ovoj oblasti, zbog čega se očekuje da će posao biti okončan pravovremeno i kvalitetno.

Pandurević je najavio da će radovi početi već krajem ove sedmice i izrazio uvjerenje da će biti završeni u predviđenom roku – 40 dana od dana uvođenja izvođača radova u posao za svaku ulicu.

Projektima je definisana potpuna rekonstrukcija Ulice Sime Matavulja u dužini od 300 metara, dok će Ulica Stefana Dečanskog biti rekonstruisana u dužini od 120 metara.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
13 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A sta je sa nastavka rekonstrukcije ulice Serdar Janka Vukotica na Koranu, koju cekamo 10 godina

Znači da nema nastavka rekonstrukcije preostalog dijela ul. Sr ratnika???

a nisu zavrsili ni ovo sto su poceli

Kada ce te pokrpiti rupe u ostatku ulice Srpskih ratnika prema Podvitezu .Tu se mogu tockovi odvaliti.

A sta je sa ulicom Luke Vukajlovica koja se prilikom rekonstrukcije tunela Kalovita Brda ,a i sada kada se rekonstruise Romanijska ulica,koristi kao alternativni put.?Makadamski put u ovoj ulici je unisten do te mijere da je skoro ne moguce saobracati.

rekonstrukcijom ulice Stefana Decanskog izostavlja se dio ulice gde su porodice poginulih boraca.To je samo 30 m.više asfalta.Nacelnice gubis poene razmisli malo.

Prosetaj nacelnice do Repaca da vidiš koliko ulice asfaltiraš.

pa hoce li vise poceti raditi tu ulicu Stefana Decanskog kao da ce je zlatom pokrivati

Ulica Stefana Decanskoj je katastrofa kako je uradjena.Opština ne smije prihvatiti ove radove.Treba ih natjerati da sve rade ponovo.Ovo ni na sta ne lici.

Ulica nije ni po projektu vise od 10cm je visocija od projekta a nije sav trotuar ni asfaltiran.Opština treba da reaguje i da natjera izvođaca da sve ispravi.

Neka opštinsko rukovodstvo dođe da pogleda kako je urađena ulica.Katastrofa od asfalta!!!!

Nazalost kad odete bilo gdje i vidite kvalitet radova i uporedite sa radovima koje izvode domace firme sve vam bude jasno. U nasim firmama nema dovoljno dobre mehanizacije ni struke da napravi ulice ili ceste u rangu onih od poslije rata, a ne u skladu sa 2018. godinom u kojoj zivimo.

Treba naterati Boška Jugovića da svojim Ličnim(a ne službenim )automobilom prođe ulicom Srpskih ratnika prema naselju Repci.Rupe su tolike da se jedva i pjeske može proći.A on ne radi ništa da se to jednom asfaltira i dovede u normalnu upotrebu.