Potpisan sporazum o proširenu zgrade Doma zdravlja

0

ISTOČNO SARAJEVO – Načelnici opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža LJubiša Ćosić i Predrag Kovač potpisali su danas sa direktorima Doma zdravlja i Apoteke u Istočnom Sarajevu Draganom Krstovićem i Predragom Radovićem Sporazum o dogradnji postojećeg objekta zgrade Doma zdravlja u opštini Istočno Novo Sarajevo.
U saopštenju iz kabineta načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo navodi se da su potpisnici sporazuma saglasno iskazali zajedničku zainteresovanost za realizaciju ovog projekta na način predviđen idejnim rješenjem koje je uradila Projektna kuća „K-Projekt“ iz Istočnog Sarajeva.

Cilj projekta je poboljšanje nivoa rada ove zdravstvene institucije i pružanje kvalitetnijih usluga liječenja stanovništva.

U saopštenju se dodaje da je sadašnji Dom zdravlja dobro uređen, ali nedovoljnog kapaciteta, jer se u njemu liječe stanovnici opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža.

Dom zdravlja posjeduje solidnu medicinsku opremu, ali je pored proširenja prostora objekta, neophodno i nabavljanje dodatnih specijalizovanih aparata.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare