Potpisan memorandum o saradnji sa Službenim glasnikom

0

Univerzitet u Istočnom Sarajevu i Javna ustanova Službeni glasnik Republike Srpske potpisali su Memonrandum o saradnji kojim će biti omogućena promocija bolje saradnje između dvije institucije, kao i ugovaranje i realizacija specifičnih programa saradnje od obostranog interesa.

Saradnja će se odvijati putem organizovanja dana otvorenih vrata i sličnih događaja, kojima bi se realizovale edukativne posjete za studente odgovarajućih studijskih programa koji se izvode na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu s ciljem bolje realizacije dogovorenih programskih aktivnosti studenata.

Memorandum podrazumijeva i dodjelu određenih pogodnosti najboljim studentima Univerziteta u vezi sa pristupom proizvodima i uslugama Službenog glasnika Republike Srpske prema uslovima koje će potpisnice Memoranduma zajednički definisati, saopšteno je sa Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

U saopštenju se navodi da je Memorandumom definisana i saradnja u okviru izdavaštva i saizdavaštva univerzitetskih udžbenika, knjiga, stručnih monografija i drugih izdanja, čiji su autori nastavnici i saradnici Univerziteta u Istočnom Sarajevu, kao i zajedničko učešće i apliciranje za pristup fondovima i programima koji su od obostranog interesa.

Memorandum su juče u Istočnom Sarajevu potpisali rektor Univerziteta Milan Kulić i vršilac dužnosti direktora Javne ustanove Službeni glasnik Republike Srpske Manojla Zrnić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments