POR – Palelive Omladinski Radio

0

Poštovani posjetioci Palelive portala, kao što znate naš portal se nalazi godinu i tri mjeseca u internet vodama i napredovao je na svim poljima (sadržaj, optimizacija, brži serveri, felksibilnost, nova video galerija, forum ubačen u glavnu stranicu kao i foto galerija) mnogo toga je urađeno, mnogo toga treba još da se uradi. Kao što ste navikli da vam naš tim priređuje nove sadržaje, a takođe vođeni politikom da još više budemo povezani sa našim korisnicima, došli smo na ideju da napravimo POR – Palelive omladinski radio, koji funkcioniše trenutno samo preko internet mreže (u pitanju je Internet Radio Stream) i nudi 5 emisija koje se emituju u večernjim časovima. Zašto samo internet? Zašto samo večernji časovi? Odgovori na ova pitanja su jednostavna, da bi radio mogao da dobije frekvenciju potrebno je imati odobrenje RAK (Regulatorna Agencija za Komunikacije), ka čemu i stremimo, ali da bi dobili dozvolu moramo prvo riješiti programski sadržaj koji je za početak veoma skroman i iziskuje precizno planiranje programske košuljice i inkorporiranje iste sa našim obavezama.

Takođe bitno je naglasiti da i ovaj projekat Palelive tim radi samostalno, bez ičije pomoći (bilo finansijske, bilo kadrovske, bilo materijalne) tako da su ovi prvi sati u eteru za nas novina i jedna od stepenica na koju se moramo popeti. Trenutno program na radiju uređuje četiri čovjeka (Aleksandar Sikiraš, Gordan Veselinović, Branko Drobnjak i Srđan Mrdić) a,  emitovanje emisija radimo iz vlastitih domova što za početak i nije loše. Inače, emisije su zabavnog karaktera koje nude slušateljima dosta dobre muzike, informacije iz našeg grada i okoline, vijesti iz svijeta, najave dešavanja i druge vrste informacija, a ujedno ostvaruje se i ineraktivni kontakt sa ljudima koji prate naš program preko Facebook grupe Palelive Omladinskog Radija.

alt   alt   alt   alt

Emisije koje se trenutno emituju na radiju:

  • Retro zona se bavi isključivo ROCK, muzikom i vraća vas u neka prošla vremena kada je ROCK bio planetarno popularan. Sa vama u studiju biće Branko Drobnjak – FRNDO. Početak emisije je u 21:00, savkog ponedeljka.
  • Doktor Mrda je emisija posvećena svim ljudima koji imaju problema u ljubavi i sexu. Naš doktor na šaljiv način odgovara na sva vaša pitanja, koja možete slati na broj telefona 065/079-573. Emisija počinje u 21:00, i na programu je svakog utorka, a  sa vama u studiju će biti Srđan Mrdić – MRDA… (napomena da je cijena poruke 0.06 ili 0.11 feninga sve zavisi koji ste paket namjestili na svom broju, radio nema nikakvu zaradu od ovoga)              
  • Party Zone je emisija namjenjena svim ljubiteljima dobrog House i Latino zvuka, sve sami najnoviji hitovi u emisiji koju za mix pultom vodi Gordan Veselinovicć- VESELI. Start emisije je u 21:00 i možete je slušati svake srijede.
  • Love Edition je emisija koja obiluje laganim ritmovima i baladama, tako da je veče namjenjeno laganoj i opuštenoj atmosferi. Zaljubljeni, obavezno slušajte emisiju 😉 a i oni koji to čekaju. Upoznajte i otkrijte pjesme koje ćete posvetiti nekoma. Sa vama u studiju Aleksandar Sikiraš – DIREKTOR. Emisija kreće u 20:00 i možete je slušati svakog četvrtka.
  • Grad na Dlanu se bavi dešavanjima u našem gradu i okolini. Takođe možete saznati bukvalno sva noćna dešavanja za predstojeći vikend, kao i koji su filmovi na repertoaru Kulturnog Centra, a takođe i predstave. Bavimo se i sportskim dešavanjima u kojima će učestvovati naši slušatelji. U studiju sa vama biće neko od nas četvorice 😉 a emisija kreće u 18:00, svakog petka.
  • Top 10 emisija koja se bavi top-listom najnovijih plesnih hitova u svijetu, za ljubitelje dobrog zvuka ova emisija je kao svorena za njih, jer sviramo sve najnovije hitove ali bogami i neke premijere. Voditelj iz studija DIREKTOR, inače emisija kreće u 20:00 i na programu je svake nedelje.

Bitno je napomenuti da je ovo tek početak i da će naš program biti sve bolji i bolji, a da polako napredujemo dokazuje i slušanost od strane 52 korisnika (nije puno ali je za početak velika satisfakcija).

Sve druge informacije možete dobiti na Facebook grupi: Klikni ovdje

U nadi da ćete postati naši redovni slušaoci, Palelive tim vam se unaprijed zahvaljuje.

Aleksandar S. – Palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare