Pomoć za obnovu Manastira u Bijelim Vodama moguće uplatiti i u KM

0

BIJELJINA – Eparhija zvorničko-tuzlanska saopštila je da, oni koji žele da pomoć za obnovu Manastira Svete Trojice u Bijelim vodama kod LJubovije uplate u KM, mogu to učiniti putem Dobrotvorne organizacije „Trojeručica“, koja djeluje u okrilju Eparhije.

Pomoć se prikuplja sa blagoslovom NJegovog preosveštenstva episkopa zvorničko-tuzlanskog i administratora Eparhije šabačke Fotija.

Na sajtu Eparhije zvorničko-tuzlanske navedeno je da je pomoć u KM moguće uplatiti na račun Dobrotvorne organizacije „Trojeručica“, broj 567-34327000105-26, sa naznakom „za obnovu Manastira u Bijelim vodama“.

Dinarska sredstva uplaćuju se na račun SPC Eparhija šabačka, broj 325-9500600032738-97, sa naznakom „za obnovu Manastira u Bijelim vodama“.

„Vjerujemo da je sve što se događa Božije davanje i da njegove puteve ne možemo uvijek ispitati, ali isto tako vjerujemo da će, kao i do sada, Bog kroz svoje ljubljene djelati, te da će se ova svetinja obnoviti i zasijati novim sjajem i biti obitalište slave Božije“, naveli su iz Eparhije.

U požaru, koji je izbio 2. februara izgorio je manastirski konak i prostorije ukupne površine 600 metara kvadratnih, a niko od 20 članova manastirskog bratstva nije povrijeđen.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare