Pomoć za liječenje malog Petra

0

ZVORNIK – Zaposleni u Dječijem vrtiću „Naša radost“ dobrovoljnim prilozima prikupili su 500 KM koje će danas uručiti porodici četvoromjesečnog Petra Pantića iz Pilice, kod Zvornika.

Direktor vrtića Vukomir Stanković rekao je novinarima da su radnici izdvojili sredstva da bi pomogli u liječenju malog Petra koji ima teško oštećenje desne strane mozga, zbog čega svakodnevno dobija napade i trpi velike bolove.

„Na prvom mjestu su nam zdravlje i sreća djece, pa sve ostalo. Želimo ovim skromnim prilogom da damo doprinos u liječenju oboljelog dječaka u nadi da će biti prikupljena cjelokupna neophodna suma“, rekao je Stanković.

Petrov otac Cvijetin, koji se sa dječakom nalazi u NJemačkoj, saopštio je prije dva dana da je za operaciju dječaka hitno potrebno 28.000 evra, te da do 16. marta treba uplatiti najmanje 70 odsto navedene sume zbog čega je pozvao humane ljude da pomognu u prikupljanju potrebnog novca.

Cvijetin je rekao da su za dosadašnji boravak, ispitivanja i terapiju u NJemačkoj utrošili skoro 43.000 evra, od čega je 12.500 KM prikupljeno na humanitarnom koncertu Sergeja Ćetkovića i Borisa Režaka, a Zvorničani su svoju humanost pokazali i u okviru drugih akcija u kojima su donirali sredstva za liječenje oboljelog mališana.

Za Petrovo liječenje do 31. marta aktuelan je i humanitarni broj 1433.

(www.palelive.com / Srna / Foto: www.infozvornik.com)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare