Pomoć porodicama nekadašnjih radnika “Alumine”

0

ZVORNIK – Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, Kompanija “Alumina” i Sindikalna organizacija metalske industrije i rudarstva poklonili su danas pakete za šest porodica nekadašnjih radnika koje žive u teškim uslovima u fabričkim barakama u Karakaju.

Pakete sa hranom, vaskršnja jaja i novčanu pomoć uručili su predsjednik Sindikalne organizacije metalske industrije i rudarstva “Alumine” Radenko Smiljanić i član Sindikalnog odbora Živka Pavlović.

“Shodno našoj tradiciji, u saradnji sa menadžmentom Kompanije odlučili smo da pomognemo porodicama naših nekadašnjih radnika koji žive u teškim uslovima da bi im podarili malo radosti na ovaj veliki praznik i pokazali da nisu zaboravljeni”, poručio je Smiljanić.

Smiljanić je rekao da je ovo tradicionalna aktivnost Sindikalne organizacije i Kompanije, saopšteno je iz službe za odnose sa javnošću Kompanije “Alumina”.

On je dodao da je Sindikalna organizacija metalske industrije i rudarstva kompanije “Alumina” od početka ove godine dodijelila blizu 5.000 KM raznih vrsta pomoći.

(www.palelive.com / Srna / Foto: www.zvornikdanas.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments