Pomoć opštinama Novo Goražde i Bijeljina

0

Opštinska organizacija Crvenog krsta Pale, ukoliko to vremenske prilike dozvole, uputiće sutra kamion sa humanitarnom pomoći stanovništvu ugroženom poplavama u opštini Novo Goražde, dok bi prekosutra kamion sa pomoći trebalo da krene i za Bijeljinu. Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Jelena Petrović rekla je da se pomoć za Novo Goražde sastoji od ćebadi, posteljine, hrane, flaširane vode i garderobe koju su poklonili stanovnici Pala.

“Ovo je drugi kamion pomoći za opštinu Novo Goražde, a prvi, koji se sastojao od ćebadi i gumenih čizama iz naših rezervi, uputili smo 10. decembra”, rekla je Petrovićeva Srni.

Ona je navela da će u Bijeljinu biti upućeni gumene čizme, te garderoba za djecu od dvije do pet godina, takođe, iz rezervi Opštinske organizacije Crvenog krsta Pala.

“Zajedno sa humanitarnom pomoći u Novo Goražde i Bijeljinu otputovaće i dvije ekipe omladinaca Crvenog krsta Pala koji će pomoći u distribuiranju pomoći te u čišćenju”, dodala je Petrovićeva.

Opštinska organizacija Crvenog krsta Pale nastavlja akciju prikupljanja pomoći za opštine pogođene nedavnim poplavama i poziva stanovnike, te privredne subjekte da se odazovu svojim prilozima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments