Pomoć i dalje potrebna

0

ŠEKOVIĆI – Opštini Šekovići i dalje je neophodna svaka vrsta pomoći, posebno u mehanizaciji i gorivu da bi se došlo do sela u toj opštini koja su i dalje odsječena od svijeta, rekao je danas Srni član opštinskog Štaba za vanredne situacije Dragan Galić, apelujući na sve koji mogu da pomognu da to neizostavno učine.

„Nedostaju nam i pumpe za izvlačenje vode iz podruma i kuća, jer imamo lokacije i objekte koji su i dalje poplavljeni. Apelujemo da svi nastave da pomažu ovoj opštini, jer je katastrofa koja nas je zadesila bila velikih razmjera i veliki dio opštine još je pod vodom“, rekao je Galić.

Galić je dodao da posebno zabrinjava to što su ogromne štete pretrpjeli industrijski kapaciteti i ovoj opštini.

„Imamo preduzeća koja su pretrpjela višemilionske štete. Biće to dugotrajan oporavak, jer su ti privatnici zapošljavali i po 130 radnika, koji su sada ostali bez zaposlenja i pitanje je kada će ga ponovo imati“, rekao je Galić.

Galić je izrazio zahvalnost za pomoć omladincima sa Sokoca, koji su sinoć boravili u ovoj opštini, Crkvenoj opštini Pale, susjednim opštinama, te brojnim drugim donatorima, koji su u ovim teškim vremenima, izrazili solidarnost sa građanima opštine Šekovići.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare