Položen kamen temeljac za izgradnju zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo

6

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i načelnik opštine Pale Boško Jugović danas su u ovoj lokalnoj zajednici položili kamen temeljac za izgradnju novog objekta Policijske uprave Istočno Sarajevo ukupne vrijednosti 9,8 miliona KM.

Karan je izrazio zadovoljstvo što je na Palama da ozvaniči ove radove, jer je duži niz godina Policijska uprava Istočno Sarajevi funkcionisala u neuslovnim prostorijama i nije bilo moguće rekonstruisati objekat.

On je istakao da je MUP Srpske, uz podršku Vlade Republike, obezbijedio sredstva za izgradnju nove zgrade koja će biti impresivan objekat.

„Ovim pokazujemo da brinemo za Sarajevsko-romanijsku regiju. To će biti moderan objekat čijom će izgradnjom policijski službenici imati mnogo bolje uslove za rad“, naglasio je Karan.

Jugović je rekao da je veliki značaj objekta koji će se graditi jer MUP Srpske i Policijska uprava Istočno Sarajevu to zaslužuju s obzirom na to da je veliki njihov doprinos za bezbjednost građana.

Ovom događaju prisustvuju i direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević, načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac, izaslanik srpskog člana Predsjedništva BiH Boško Tomić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić, načelnici Sarajevsko-romanijske regije i druge zvanice iz javnog i političkog života.

Izgradnju objekta Policijske uprave Istočno Sarajevo na Palama realizuje MUP Republike Srpske uz podršku Vlade Republike Srpske i opštine Pale koja je dodijelila zemljište na kojem će biti izgrađen objekat.

Površina objekta biće 4.432 metra kvadratna korisne površine.

Izvođač radova je preduzeće „Građenje“ sa Pala, a rok za završetak je 420 dana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
6 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Hahaha….nakon odluke o izgradnji Policijske uprave, stare oko 10-tak godina, položen je kamen temeljac, koji će vjerovatno tako i ostati barem do narednih republičkih izbora, kada će se funkcioneri opet okupiti na istom mjestu, slikati, hvaliti i obećavati kako misle o razvoju naše regije.

Da je to tako, potvrđuje i „izgradnja“ Muzeja, koji se u zadnjih 5-6 godina nije pomakao od temelja!

Nismo mi BL pa da se od odluke, do izgradnje nekog državnog objekta, sve završi za godinu dana!

Bravo za komentar! Upravo tako, nismo mi u BL, pa stoga skupljamo mrvice u svakom smislu…

Ено вам доле испод камен темељац за музеј, могли сте га само пренијети.

Predlažem visokim čelnicima da postave kamen temeljac za fabriku nuklearnog naoružanja i možda još jedan kamen za svemirska istraživanja, čisto da nam se nadje, trebaće kamenja kakvo vrijeme dolazi 🤣🤣
Šala na stranu, policija zaista treba novi objekat, ali da to vrijedi skoro 10 miliona, ko je tu lud. Opet će da radi ugradbena škola u full-u 😅

sta ovo bole gleda u nebo, nije valjda dim iz toplane koji ce nestati kad se toplana premakne 100 metara

Ako će i ta nova slabo grijati, kao što postojeća slabo grije, bolje da je i neprave!