Policijski čas od 22.00 časa

3

U Republici Srpskoj večeras policijski čas počinje u 22.00 časa i trajaće do sutra u 5.00 časova ujutru radi sprečavanja širenja virusa korona.

Republički štab za vanredne situacije odlučio je u utorak, 5. maja, da policijski čas ubuduće umjesto u 20.00 počinje u 22.00 časa.

Od ove zabrane izuzete su osobe kojima poslodavac izda potvrdu o potrebi kretanja radi
nesmetanog obavljanja procesa rada i osobe kojima dozvolu za kretanje izda Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije, na javnim površinama više nije obavezno korištenje zaštitnih rukavica, ali jeste maske uz obavezu pridržavanja socijalnog rastojanja od dva metra, dok su u zatvorenim prostorijama obavezne sve mjere zaštite.

MUP poziva građane da poštuju zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona, a kojim se propisuju vanredne mjere s ciljem prevencije širenja virusa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
3 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

E lijepo, hvala PaleLive na BITNIM informacijama, dugo vam je trebalo da počnete izvjestati o ovome… Šta je sa među-opštinskim zabranama, a u Federaciji BiH? Eh, „Paljanski Info Portal“

Besmislen ti je komentar

Ko zna sta je pisac htio da kaze i sta su njemu bitne informacije