Policija da nastavi savjesno izvršavati zadatke

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović čestitao je Dan policije svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske sa željom da i dalje savjesno, profesionalno i efikasno obavljaju povjerene zadatke čineći tako život svakog građanina bezbjednijim, a Republiku Srpsku stabilnijom.

Jugović je naglasio da i danas, u ovim teškim i izazovnim vremenima, Policija Republike Srpske pokazuje svoju predanost i odgovornost.

U čestitki Jugović je zahvalio policiji što svakodnevnim zalaganjem i predanošću svojoj profesiji brinu o bezbjednosti svih građana.

Načelnik Jugović je čestitku uputio ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, načelniku Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimiru Šehovcu, komandirima Saobraćajne policije Pale i Policijske stanice Pale Đorđu Žižoviću i Miroslavu Klačaru, kao i svim pripadnicima MUP-a Srpske.

 

Čestitka načelniku Šehovcu povodom dana policije

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković i predsjednik Skupštine grada Miroslav Lučić čestitali su Dan policije načelniku Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimiru Šehovcu uz želju da uspješno i odgovorno izvršava sve zadatke i obaveze iz svoje nadležnosti.

„Iskreno želimo da Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, a time i Policijska uprava Istočno Sarajevo, bude najvažnija institucija u zaštiti pravne države i interesa naših građana, te da najveći dio svojih snaga i aktivnosti angažujete u izgradnji povjerenja, bezbjednijeg okruženja i stvaranju boljih uslova za život naših građana“, istaknuto je u čestitki.

Poručeno je da je Gradska uprava Istočno Sarajevo, kao i do sada, opredijeljena za saradnju sa Policijskom upravom i realizaciju zajedničkih projekata, te da će sve njihove aktivnosti i inicijative, usmjerene na kreiranje bezbjednijeg okruženja za građane i ubuduće bezrezervno podržavati.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare