Polaganjem vijenaca obilježen Dan policije

0

ZVORNIK – U zvorničkoj Stanici javne bezbjednosti /SJB/ danas je obilježen Dan policije Republike Srpske polaganjem vijenaca na spomen-ploče poginulim pripadnicima MUP-a Srpske u proteklom ratu.

Vijence su na spomen-ploče položili načelnik SJB Stanimir Vidović sa saradnicima, kao i porodice poginulih radnika ove stanice.

Vidović je rekao da je za policiju današnji dan veoma značajan, jer su na taj dan „udareni temelji“ Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske. „Ovo je ujedno i prilika da se još jednom sjetimo i odamo poštu našim poginulim kolegama i da poručimo da ih nikada nećemo zaboraviti“, rekao je Vidović novinarima.

On je istakao da će pripadnici ove stanice učiniti sve da se građani Zvornika osjećaju bezbjedno i da mogu u miru da žive i rade. „Nadam se da smo to i našim dosadašnjim radom pokazali, a cilj nam je da ubuduće bezbjednost bude na još većem nivou“, istakao je Vidović.

Povodom Dana policije, pripadnici zvorničke SJB prethodnih dana su proveli akciju dobrovoljnog davalaštva krvi, organizovali prijem mališana iz vrtića u okviru „Dana otvorenih vrata“, dok je Jedinica za podršku prezentovala na pokaznoj vježbi dio svojih mogućnosti.

Obilježavanju Dana policije u zvorničkoj SJB prisustvovali su članovi porodica poginulih radnika, načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović, te predstavnici zvorničkih preduzeća, ustanova i institucija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare