Pokret pomogao siromašne u Mokrom

0

Pokret za naš grad – Pale povodom Vaskrsa organizovao je danas u Mjesnoj zajednici Mokro akciju dodjele paketa hrane i higijenskih sredstava u vrijednosti od 1. 600 KM, za 10 socijalno ugroženih porodica.

Predsjednik Izvršnog odbora Pokreta za naš grad – Pale Radosav Živković rekao je Srni da je ova akcija organizovana u skladu sa programskim načelima o brizi za ekonomski najugroženije sugrađane.

Prema njegovim riječima, sredstva su obezbijeđena od nadoknada koje dobijaju odbornici Pokreta u skupštinama opštine Pale i Istočno Sarajevo, priloga članova kao i sredstava koje je Pokret dobio iz budžeta Skupštine Grada Istočno Sarajevo.

“Pokret se nada da smo ovim barem malo ublažili tešku situaciju u kojoj se ove porodice nalaze i da će im praznik Hristovog Vaskrsenja biti radosniji uz saznanje da nisu zaboravljeni“ – dodao je Živković.

Pokret za naš grad – Pale od početka ove godine organizovao je tri humanitarne akcije u kojima su za socijalno ugrožene porodice i djecu bez oba roditelja podijeljeni pokloni u vrijednosti od 6. 600 KM.

Srna

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare