Pokret mladih „Adresa“ prikuplja knjige za Matičnu biblioteku

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pokret mladih „Adresa“ iz Istočnog Novog Sarajeva i Matična biblioteka organizovali su danas akciju prikupljanja knjiga sa ciljem podizanja svijesti kod građana, posebno mlađe populacije, o značaju knjige i čitanja.
Predstavnica Pokreta Tijana Janković rekla je Srni da na ovaj način žele da prikupe što više knjiga od građana kako bi obogatili knjižni fond u Matičnoj biblioteci u Istočnom Novom Sarajevu

„Prikupljamo knjige svih žanrova, i svaka donacija je dobro došla“, rekla je ona i dodala da svako ko donese jednu ili više knjiga dobija besplatnu godišnju članarinu u Matičnoj biblioteci.

Jankovićeva naglašava da akcija traje danas, ali imaju u planu još mnogo projekata čiji je cilj poboljšanje sredine u kojoj žive.

„Zadovoljni smo odzivom građana i dobijamo pozitivne komentare svih koji nam priđu kada im objasnimo o kakvoj akciji je riječ“, istakla je ona i dodala da su prikupili četrdesetak knjiga.

Jankovićeva je pozvala građane da dođu u Matičnu biblioteku i daruju knjige koje su pročitali ukoliko su to u mogućnosti.

Pokret mladih „Adresa“ je nevladina, nestranačka i neprofitna organizacija koja djeluje na području Istočnog Sarajeva i šire.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare