Poklon-paketi za 16 socijalno ugroženih porodica

0

Povodom vaskršnjih praznika, Mladi socijaldemokrati /MSD/ Pala uručili su juče poklon-pakete za 16 socijalno ugroženih porodica sa područja opštine, saopšteno je iz Opštinskog odbora SNSD-a.Vrijednost paketa, koji sadrže osnovne životne namirnice, iznosi 100 KM.

Predsjednik MSD-a Pale Damjan Škipina rekao je da se ova akcija provodi petu godinu, ličnim prilozima aktivista mjesnog SNSD-a, te uz pomoć odbornika, poslanika, direktora preduzeća i privatnih preduzetnika.

„Svjesni smo da ovo nije pomoć koja bi mogla da riješi sve probleme porodica koje žive izuzetno teško, ali se nadamo da će ovaj gest darivanja, kao jedna od istinskih hrišćanskih vrlina, doprinijeti tome da za vrijeme Vaskrsa, praznika nad praznicima, bar nakratko zaborave na svakodnevne nedaće“, poručio je Škipina.

On je posebno zahvalio vlasnicima paljanskih preduzeća „Panifleks“, „Majneks“, „C-proveks“, „Olimpijski centar“ i „Klas“, koji su dali značajan doprinos u organizovanju ove humanitarne akcije.

Škipina je dodao da je akcija realizovana u saradnji sa Centrom za socijalni rad na Palama, koji je dostavio podatke o socijalno najugroženijim porodicama na ovom području.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare