Pojačane aktivnosti policije

0

ZVORNIK – Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik Goran Abazović rekao je da će u narednih mjesec dana, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, biti povećano prisustvo policijskih službenika i patrola na terenu i na svim putnim pravcima koje pokriva ovaj centar.
„Kroz pojačane aktivnosti u narednih mjesec dana preduzećemo sve mjere iz naše nadležnosti, u skladu sa Zakonom, da bismo očuvali javni red i mir i stanje bezbjednosti“, rekao je novinarima Abazović i dodao da se za predstojeće praznike očekuje povećano prisustvo građana na području koje pokriva CJB Zvornik, kao i povećan broj učesnika u saobraćaju.

On je istakao i da pripadnici CJB Zvornik sprovode akciju pod nazivom „Ne dozvolimo da se osmijeh pretvori u krik“ koja se odnosi na upotrebu pirotehničkih sredstava za vrijeme praznika.

Zamolivši i roditelje da vrše nadzor nad svojom djecom kako bi se izbjegle sve neželjene posljedice, Abazović je rekao da su i subjekti, koji imaju dozvolu za prodaju pirotehničkih sredstva, obavezni da to rade u skladu sa Zakonom, u suprotnom biće sankcionisani.

Abazović je naglasio da će pripadnici CJB oštro i u skladu sa Zakonom reagovati i u slučajevima nedozvoljenog prometa pirotehničkih sredstva i pojasnio da se sve ove mjere i aktivnosti preduzimaju s ciljem da proslave praznika prođu što bezbjednije.

CJB pokriva regiju Birač, odnosno opštine Milići, Vlasenica, Šekovići, Bratunac, Srebrenica, Osmaci i grad Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare