Poginuo vozač kombija

0

Vozač kombija poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći u mjestu Ljubogošta, na dionici magistralnog puta Ljubogošta – Podromanija, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Tešićeva je dodala da je u toku uviđaj, te da ekipe pokušavaju da iz kombija izvuku poginulog vozača.

Prema njenim riječima, jutros oko 5.00 časova sudarili su se kamion i kombi.

Tešićeva je napomenula da će saobraćaj na ovoj dionici biti zatvoren do okončanja uviđaja, kada će biti poznato više detalja o uzrocima udesa, kao i da li ima još povrijeđenih.

Put Ljubogošta – Podromanija zatvoren za saobraćaj


Na dionici magistralnog puta Ljubogošta – Podromanija obustavljen je saobraćaj zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros oko 05.00 časova, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su teretno i putničko vozilo.

Saobraćaj će biti obustavljen do završetka uviđaja.

U CJB je rečeno da će više detalja biti poznato nakon uviđaja.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/saobracajna-nesreca-24-07-2012/] width=[125] height=[90] title=[Poginuo vozač kombija] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb125_] thumb_cache_dir=[thumbs125] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Srna / Foto: Nezavisne)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments