Poginuo Veljko Aleksić

0

VLASENICA – Šezdesetjednogodišnji Veljko Aleksić iz Vlasenice poginuo je u nesreći u mjestu Sušica, opština Vlasenica, kada ga je, dok je iskopavao kanal s ciljem da dođe do starih vodovodnih cijevi, zatrpala veća količina zemlje. Policijskoj stanici /PS/ Vlasenica juče oko 17.30 časova lice čiji su inicijali B.B. projavilo je da se na toj lokaciji nalazi tijelo muškarca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

CJB je saopštio da su pripadnici Policijske stanice Vlasenica
izašli na lice mjesta, te uviđajem utvrdili da je riječ o licu čiji su inicijali V.A. iz Vlasenice.

Na lice mjesta izašao je i ljekar mrtvozornik Doma zdravlja u Vlasenici, koji je konstatovao da je smrt nastupila ugušenjem, odnosno da je riječ o zadesnoj smrti.

Odmah po dojavi angažovani su pripadnici vlaseničke Vatrogasne jedinice, koji su oko 20.00 časova uspjeli da otkopaju nesrećnog Aleksića.

„Odronio se nasip kanala i svom silinom ga zatrpao. Bio je u stojećem stavu kada smo ga iskopali“, priča Siniša Purtić, vođa vlaseničkih Vatrogasaca.

Aleksić je 1993. godine izbjegao u Vlasenicu iz Kovačića kod Kladnja. Živio je sam, a sakupljanje i prodavanje sekundarnih sirovima bio mu je jedini izvor prihoda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare