Podrška Strahinji Baševiću za direktora ŠG „Romanija“

0

SOKOLAC – Udruženje drvoprerađivača Sokolac daje podršku inženjeru šumarstva Strahinji Baševiću za izbor na mjesto direktora Šumskog gazdinstva „Romanija“.
Peticiji podrške Baševiću potpisala su 24 predstavnika privrednih društava i drvoprerađivačkih pogona iz ove lokalne zajednice.

„Bašević je na funkciji vršioca dužnosti direktora Šumskog gazdinstva `Romanija` sa Sokoca za kratko vrijeme, koliko obavlja taj posao, uveo red u isporuci sirovine, vodeći računa da svi drvoprerađivači sa područja opštine imaju redovno snabdijevanje u granicama mogućnosti gazdinstva“, rekao je za Srnu Radivoje Čajević iz Upravnog odbora Udruženja.

On ističe da je Bašević uspostavio saradnju sa Udruženjem na ravnopravnim osnovama i uz puno poštovanje drvoprerađivača opštine Sokolac kao nosilaca razvoja ove lokalne zajednice.

„Spremni smo da razgovoramo sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Javnog preduzeća `Šume Reublike Srpske` o rješavanju ovog pitanja“, naglasio je Čajević.

Drvoperađivači opštine Sokolac ranije su i protestovali da bi iskazali neslaganje predlaganim rješenjima za funkciju direktora Šumskog gazdinstva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare