Podrška gradskoj organizaciji porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila

0

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić danas je razgovarao sa predstavnicima buduće gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo, čije se zvanično formiranje očekuje u narednih nekoliko dana, te najavio da će pokušati da u predstojećem rebalansu budžeta grada bude predviđen određeni dio sredstava za ovu organizaciju.

Predstavnici buduće gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila upoznali su Ćosića o planovima i izazovima koje očekuju u radu, posebno kada je riječ o procesu traženja nestalih, saopšteno je iz Gradske uprave.

U saopštenju se dodaje da su predstavnici ove organizacije izrazili nadu da će Ćosić kao gradonačelnik Istočnog Sarajeva imati sluha za probleme ove populacije kao što je imao kada je obavljao dužnost načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo, zahvalivši mu za saradnju i spremnost da pomogne u skladu sa svojim nadležnostima.

Tokom sastanka, Ćosić je pohvalio ideju o osnivanju ovakve organizacije na nivou grada Istočno Sarajevo, te obećao da će Gradska uprava na čelu s njim uvijek biti na raspolaganju da pomogne koliko je to moguće.

Ćosić je najavio da će nastojati da što skorije budu obezbijeđene prostorije za rad ove organizacije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare