Podrška generalu Mladiću

2
Podrška generalu Mladiću

SOKOLAC – Udruženje „Čast otadžbine“ organizuje danas na Sokocu javno praćenje prenosa izricanja presude nekadašnjem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske generalu Ratku Mladić pred Haškim tribunalom.

Član Udruženja i bivši komandant Specijalne jedinice Vojske Republike Srpske „Vukovi sa Drine“ Milan Jolović Legenda rekao je Srni da je skup planiran za 10.00 časova u Lovačkom domu na Sokocu.

„Ovo je vid podrške našem generalu u borbi za njegovu i istinu o stradanju srpskog naroda u minulom ratu i zato u ime Udruženja `Čast otadžbine` pozivam na javno praćenje izricanja presude našem generalu Ratku Mladiću, nakon suđenja koje traje tri i po godine i godinu dana vijećanja“, poručio je Jolović.

Prema njegovim riječima, na skup su pozvani predstavnici političkog, društvenog i privrednog života opština istočnog dijela Republike Srpske.

Udruženje „Čast Otadžbine“ sa sjedištem u Bogradu okuplja bivše oficire i vojnike Republike Srpske, na čelu sa generalom Rodoljubom Anđićem.

Haški tribunal danas će izreći presudu nekadašnjem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske generalu Ratku Mladiću, optuženom za ratne zločine tokom proteklog rata u BiH.

Izricanje presude generalu Mladiću zakazano je za 10.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
2 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

To braco

Поздрав браћи на Сокоцу и подршка нашем комаданту Генералу Младићу.