Podrška društveno odgovornih kompanija i lokalne zajednice

4

Direktor Ugostiteljskog servisa Vlade Republike Srpske Zoran Čavić izrazio je zadovoljstvo što će Hotel „Rajska dolina“, koji je u sastavu ovog preduzeća, moći u okviru akcije „Odlične ocjene za olimpijsko ljeto“ ugostiti vukovce srednjih škola Srpske.

Čavić je zahvalio srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku što je u ovu inicijativu, čiji je pokretač, uključio Hotel „Rajska dolina“ i Ugostiteljski servis Srpske.

„Ovo je mali znak zahvalnosti društva mladima koji će graditi budućnost Republike Srpske, a koji su svojim znanjem i rezultatima u školi pokazali da je ta budućnost svijetla“, rekao je Čavić na konferenciji za novinare na kojoj je promovisana Dodikova inicijativa.

Čavić je dodao da ovakve inicijative daju smisao ulaganjima u Jahorinu, Olimpijski centar i Ugostiteljski servis Vlade Srpske.

Načelnik Pala Boško Jugović čestitao je mladima na uspjehu u školi i rekao da za to zaslužuju nagradu.

On je dodao da uz Vladu Srpske, te Olimpijski centar Jahorinu, i lokalne vlasti podržavaju ovu akciju, kao što podržavaju i sva ulaganja u Olimpijski centar koji je svojim rezultatima opravdao dosadašnja ulaganja.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić konstatovao je da je akcija „Odlične ocjene za olimpijsko ljeto“ ujedinila na zajedničkom zadatku dvije društveno odgovorne kompanije – Olimpijski centar i Ugostiteljski servis Srpske.

On je istakao da su sva ulaganja u infrastrukturu na području Istočog Sarajeva zapravo ulaganje u našu mladost.

„Onima koji su postigli najbolje rezultate u srednjim školama širom Republike Srpske nagrada je i priznanje da budu ovdje na najboljem mjestu u Srpskoj – na Jahorini, koja je simbol uspjeha Srpske i svega što radimo“, rekao je Ćosić.

Izražavajući uvjerenje da će ovakve aktivnosti biti kontinuirane, Ćosić je dodao da se time želi pokazati mladima zašto vrijedi biti najbolji i boriti se za Republiku Srpsku koja je najbolje mjesto za nastavak njihovog školovanja i života.

Ćosić je podsjetio da investicije u opštinama Istočnog Sarajeva vrijede više od 400 miliona KM, te da se realizuju zahvaljujući podršci srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i Vlade Srpske.

U okviru ove akcije na Jahorini će boraviti i Ivana Božić, vukovac iz Višegrada, te Tamara Beatović sa Sokoca, koje su istakle da je ovo nagrada za njihov uspjeh u školi i izrazile zahvalnost što nadležni cijene i vrednuju njihov trud i rezultate, a uvjerene su i da će to biti dobra motivacija za druge mlade.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
4 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Dobra fora samo nekako mi se cini da je predizborna kampanja .

Ma samo ti se čini 🙂

Kakav skup intelektualaca 😂

Manipulacija sa omladinom pred izbore, jeste dobar gest za vukovce, ali će politika ušićariti.