Podmetnut požar u Trnovu

0

TRNOVO – Lice čiji su inicijali N.V. iz Trnova priznalo je policiji da je podmetnulo požar u vulkanizerskoj radnji u mjestu Širokari u opštini Trnovo, i protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Policijskoj stanici Trnovo juče je oko 3.00 časa iza ponoći prijavljeno da je na objektu vulkanizerske radnje vlasništvo M.M. izbio požar, a o svemu su obaviješteni i vatrogasci, koji su lokalizovali požar.

Uviđajem je utvrđeno da je požar, najvjerovatnije, podmetnut, a sa mjesta događaja izuzeti su tragovi i dokazi koji će biti poslati na vještačenje.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela može dovesti N.V. iz Trnova, koji je pozvan u službene prostorije, gdje je tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznao izvršenje krivičnog djela.

U mjestu Ustiprača, opština Novo Goražde, juče oko 1.00 čas provaljeno je u trgovinsku radnju vlasništvo LJ.P.

Uviđajem je konstatovano da je presječen katanac i nasilno otvorena ulazna vrata objekta, nakon čega je iz unutrašnjosti ukradena veća količina cigareta. Istraga je u toku.

Policijskoj stanici Rogatica juče oko 2.00 časa iza ponoći prijavljeno je da je provaljeno u kiosk „I novine“.

Uviđajem je konstatovano da su vrata kioska nasilno otvorena, te da je iz unutrašnjosti ukradena za sada nepoznata količina različitih vrsta cigareta i neutvrđen iznos novca u raznim apoenima. U toku je rasvjetljavanje krivičnog djela.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare