Podjela paketa siromašnim građanima u nedjelju kod crkve

0

ZVORNIK – Kolo srpskih sestara “Carica Milica” iz Zvornika u nedjelju, 26. januara, kod crkve Rođenja Svetog Jovana Krstitelja organizovaće podjelu paketa siromašnim građanima, najavila je predsjednik ovog udruženja LJiljana Radišić.

Radišićeva je rekla novinarima da je do sada podijeljeno 80 paketa sa prehrambenim artiklima i sredstvima za higijenu i 15 paketića.

Ona je navela da je uoči Nove godine 80 paketa uručeno licima sa spiskova Centra za socijalni rad i zvorničke crkve, korisnicima Centra za mentalno zdravlje i članovima Udruženje lica sa posebnim potrebama.

“Povodom Pravoslavne Nove godine podijelili smo 15 paketića malim pacijentima na Odjeljenju pedijatrije Opšte bolnice”, podsjetila je Radišićeva.

Radišićeva je navela da pomoć za siromašne prikupljaju u akciji “Korpa u supermarketu”, koju je Kolo srpskih sestara pokrenulo 25. novembra i koja je umjesto do Božića, kako je bilo planirano, produžena do Svetog Save 27. januara.

Ona je izrazila zadovoljstvo odzivom sugrađana u akciji koji učestvuju tako što jedan ili više artikala doniraju u vidno obilježene korpe u marketima “Zvorničanka”, “Maksi”, “Intereks” i “Bingo”.

Nova akcija biće organizovana za vrijeme vaskršnjeg posta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments