Podijeljeno 40 paketa socijalno ugroženim porodicama

0

U sali opštine Pale danas je, povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, podijeljeno 40 paketa prehrambenih artikala socijalno ugroženim porodicama sa područja ove lokalne zajednice.

Načelnik opštine Boško Jugović rekao je novinarima da su zajedno sa kompanijom „Best“ i Centrom za socijalni rad obezbijedili pakete sa osnovnim namirnicama za 40 porodica.

„Ovo je prioritetni broj porodica koje se nalaze na spisku Centra za socijalni rad. To nikad ne može biti dovoljno, ali pokušavamo na određen način te porodice uvesti u božićne praznike onako kako dolikuje“, istakao je Jugović.

On je naglasio da su i 31 porodici sa spiska Centra finansijski dodijelili pomoć u iznosu od 100 KM, tako da je ukupno 71 porodica dobila neki vid pomoći.

Jugović je rekao da će nastojati da u budućnosti obezbijede i druge vidove pomoći, ali da bi najsrećniji bili kada ovakve situacije ne bi postojale.

Rukovodilac poslovne jedinice „Best“ na Palama Igor Gutalj kaže da svake godine tradicionalno pomažu sugrađanima.

„Naše prve pakete podijelili smo za Božić i Vaskrs 2013. godine. Trudimo se da pomognemo našim sugrađanima koliko je to u našoj mogućnosti“, naglasio je Gutalj.

(www.palelive.com / Srna / Foto: M.S.)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments