Podijeljeno 38 paketa i novčana pomoć

0

Boračka organizacija opštine Pale podijelila je 38 paketa sa hranom i kućnim potrepštinama i novčanu pomoć za demobilisane borce, ratne vojne invalide i pripadnike boračkih kategorija u ukupnom iznosu od 5.840 KM.

Pomoć je prije Božića uručena licima koja su na evidenciji Opštinske organizacije Crvenog krsta Pale, saopšteno je iz opštinske Boračke organizacije.

„Imamo dobru saradnju sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta Pale, pa smo im pomogli i za pripadnike boračkih kategorija koji su korisnici njihovog prava obezbijedili pakete. Na taj način stvoreni su uslovi za pravljenje boljih paketa namijenjenih drugima kojima je pomoć potrebna“, navodi se u saopštenju.

Odluku o obezbjeđivanju paketa sa hranom i novčanim iznosom donijelo je Predsjedništvo Boračke organizacije Pale, jer je briga o borcima i boračkim kategorijama trajni zadatak ove organizacije.

„Grad Istočno Sarajevo u budžetu za prošlu godinu povećao je stavku za podršku borcima i pripadnicima boračkih kategorija za šest opštinskih organizacija, od čega je Palama pripao navedeni iznos“, navodi se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare