Podijeljeno 130 paketića

0

Na Palama je večeras podijeljeno 130 paketića u okviru humanitarne akcije “Jedan slatkiš – jedno dijete”.
Akciju je organizovao Omladinski studentski parlament Studentskog centra “Pale” u saradnji sa udruženjem studenata “Politikolog” i Savjetom učenika srednjoškolskog centra “Pale”.

Predsjednik Omladinskog studentskog parlamenta Studentskog centra “Pale” Mladen Pjevčević rekao je da su u okviru akcije sakupili 170 paketića.

“Jedan broj paketića, njih 70, podijelili smo danas na paljanskom šetalištu mlađim sugrađanima koji su se tu našli i večeras 60 paketića za porodice sa troje i više djece u Kulturnom centru Pale”, izjavio je Pjevčević.

On je naveo da je humanitarna akcija ideja mladih studenata i srednjoškolaca koji su se ujedinili kako bi zajedno sakupili što više paketića i djeci uljepšali predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Prema njegovim riječima, ostale paketiće podijeliće u četrvtak, 26. decembra, u Udruženju za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama “Sunce”, kao i pet paketa osnovnih životnih namirnica porodicama slabijeg imovnog stanja.

Sonja Marković iz Udruženja studenata “Politikolog” rekla je da su večeras organizovali za djecu i roditelje program zabavnog karaktera koji je obuhvatao ples, igru i pjesmu sa Djeda Mrazom.

Ona je zahvalila svima koji su pomogli u realizaciji humanitarne akcije, prvenstveno Studentskom centru “Pale” i njegovom direktoru Damjanu Škipini, kompaniji “Vitinka”, Centru za socijalni rad i Kulturnom centru Pale koji su im ustupili salu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavjesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments