Podijeljeno 130 paketića

0

Na Palama je večeras podijeljeno 130 paketića u okviru humanitarne akcije „Jedan slatkiš – jedno dijete“.
Akciju je organizovao Omladinski studentski parlament Studentskog centra „Pale“ u saradnji sa udruženjem studenata „Politikolog“ i Savjetom učenika srednjoškolskog centra „Pale“.

Predsjednik Omladinskog studentskog parlamenta Studentskog centra „Pale“ Mladen Pjevčević rekao je da su u okviru akcije sakupili 170 paketića.

„Jedan broj paketića, njih 70, podijelili smo danas na paljanskom šetalištu mlađim sugrađanima koji su se tu našli i večeras 60 paketića za porodice sa troje i više djece u Kulturnom centru Pale“, izjavio je Pjevčević.

On je naveo da je humanitarna akcija ideja mladih studenata i srednjoškolaca koji su se ujedinili kako bi zajedno sakupili što više paketića i djeci uljepšali predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Prema njegovim riječima, ostale paketiće podijeliće u četrvtak, 26. decembra, u Udruženju za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“, kao i pet paketa osnovnih životnih namirnica porodicama slabijeg imovnog stanja.

Sonja Marković iz Udruženja studenata „Politikolog“ rekla je da su večeras organizovali za djecu i roditelje program zabavnog karaktera koji je obuhvatao ples, igru i pjesmu sa Djeda Mrazom.

Ona je zahvalila svima koji su pomogli u realizaciji humanitarne akcije, prvenstveno Studentskom centru „Pale“ i njegovom direktoru Damjanu Škipini, kompaniji „Vitinka“, Centru za socijalni rad i Kulturnom centru Pale koji su im ustupili salu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare