Podijeljeni paketi pomoći za 150 socijalno ugroženih porodica

0

Opština Pale u saradnji sa Centrom za socijalni rad podijelila je danas povodom predstojećih vaskršnjih praznika pakete pomoći za 150 socijalno ugroženih porodica sa područja ove lokalne zajednice.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je novinarima da je organizovana podjela paketa za 150 korisnika, a da je odabir izvršen uz pomoć spiska Centra za socijalni rad.

On je dodao da su u lokalnoj upravi željeli da pomognu onima koji je to najpotrebnije povodom vaskršnjih praznika.

„Nažalost, imamo još onih kojima je pomoć potrebna. Moja i želja rukovodstva opštinske uprave jeste da iz godine u godinu ovih korisnika pomoći bude što manje. Ako smo u prilici da pomognemo, srećni smo što možemo to učiniti i trenutak ljudske pažnje i osjećanja podijeliti sa njima“, naveo je Jugović.

On je čestitao svim stanovnicima Pala predstojeći najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

Socijalni radnik u Centru za socijalni rad Pale Dragica Dubovina rekla je da Centar svake godine u saradnji sa opštinom podijeli jedan broj paketa za korisnike koji su evidentirani u ovoj ustanovi.

Predsjednik Skupštine opštine Pale Siniša Lasica rekao je da je opština uvijek spremna da izađe u susret građanima raznim aktivnostima i vrstama pomoći, te da će se potruditi da u narednom periodu bude što manje korisnika socijalne pomoći.

Željka Pavlović, korisnik socijalne pomoći, zahvalila je načelniku opštine Bošku Jugoviću, ističući da će joj pomoć uoči praznika značiti mnogo jer je samohrana majka i živi sa tri maloljetne djevojčice.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare