Počeo “OK fest”, kamperi čak i iz Japana

0
Počeo

FOČA – Na Tjentištu je danas nastupima di-džejeva počeo trodnevni muzički festival “Nektar OK fest”, na kome je prisutan veliki broj kampera iz svih krajeva svijeta.

Festival koji predstavlja spoj uživanja u kvalitetnoj muzici i čarobnoj prirodi počeo je nastupima di-džejeva na velikom otvorenom bazenu Nacionalnog parka “Sutjeska”.

Kamperi iz svih krajeva nekadašnje zajedničke države, ali i Evrope i svijeta, pristižu od juče, pa je prostor uz samu obalu Sutjeske, između bazena i hotela “Mladost”, i ove godine ukrašen stotinama šatora.

Portparol festivala Mirza Salković rekao je Srni da među kamperima ima i posjetilaca iz skandinavskih zemalja, Azije i sa sjevernoameričkog kontinenta.

“Osim kampera iz svih zemalja regiona, mnogo ima ljudi iz NJemačke, Norveške i drugih skandinavskih ze malja, pa čak i iz Japana. Tu je i par grupa posjetilaca iz SAD i Kanade, koji već tradicionalno dolaze na Tjentište”, rekao je Salković.

Počeo "OK fest", kamperi čak i iz Japana

On je izrazio očekivanje da će ovo biti najbolje izdanje “OK festa”, što garantuju imena izvođača.

“Biće ovo tri dana izvrsne zabave, a uz muziku posjetioci mogu da odu na rafting Tarom, prošetaju prašumom Perućica, planinare i obiđu prelijepe vidikovce oko Tjentišta. I ove godine organizovali smo `OK sinema stejdž`, gdje će posjetioci svakog dana moći da pogledaju jedan film”, naveo je Salković.

Na glavnoj bini, prvog dana nastupaju “Hladno pivo”, Kiril DŽajkovski i “Stereo em-si”, dok će na bini u kampu svirati Laka i “Zemlja gruva”.

U subotu, glavni izvođači su “DŽinks”, “Letu štuke” i DŽiboni, a prethodno će se publika zagrijati u “OK kampu” uz “Obojeni program” i “Ateist rep”.

Posljednjeg dana, u nedjelju, u kampu nastupaju “Ortodoks Kelts” i “Ritam nereda”, a na glavnoj bini “Elemental”, “Sars” i “Rudimental”.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments