Počeo ADRENALIN DJ FEST

0

Ispred Zlatnih Žita na Jahorini danas je počeo prvi dnevni party ADRENALIN DJ FESTA. Mladi su se zagrijavali za takmičenje dj-eva, koje je počelo na stadionu ispred Bistrice u 18.00 časova.

Fest je zvanično otvoren u 19 časova u hotelu Bistrica. Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Vinko Radovanović je u prisustvu ministra trgovine i turizma Republike Srpske Gorane Zlatković svečano otvorio ADRENALIN DJ FEST Jahorina 2012.

Obraćajući se prisutnima, Radovanović je istakao da je riječ o značajnoj manifestaciji koju je Jahorina trebala još prije nekoliko godina, jer njen karakter nije samo muzički i kulturni, već na neki način i privredni, s obzirom da će većina mladih koji učestvuju u ovom festivalu prvi put posjetiti ovu olimpijsku planinu.

On je izrazio nadu da će ova manifestacija, koju je organizovala agencija Guideline iz Banjaluke, a podržali grad Istočno Sarajevo, Ministarstvo trgovine i turizma Srpske, opština Pale, Turistička organizacija Istočno Sarajevo i Olimpijski centar „Jahorina“, postati tradicionalna.

{yoogallery src=[/images/Jahorina/reportaze/adrenalin_dj_fest_jahorina_2012/] width=[88] height=[78] title=[ADRENALIN DJ FEST Jahorina 2012] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb88_] thumb_cache_dir=[thumbs88] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Ministar trgovine i turizma Gorana Zlatković rekla je Srni da Ministarstvo i Vlada Srpske podržavaju manifestacije koje okupljaju omladinu i sportiste, jer se na taj način najbolje promovišu Jahorina i Srpska.

„Drago mi je da na našoj olimpijskoj ljepotici danas imamo ovu muzičku manifestaciju, a da će sutra biti održana konferencija posvećena omladinskom turizmu. Vlada i Ministarstvo i ubuduće će podržavati ovakve manifestacije za koje se nadamo da će postati tradicionalne“, istakla je Zlatkovićeva, koja će sutra prisustvovati svečanom otvaranju konferencije posvećene omladinskom turizmu “Jahorina – planina mladih“, u Hotelu “Bistrica“ u 10.00 časova.

Zamjenik načelnika opštine Pale Nenad Vuković rekao je da je današnja manifestacija veoma značajna, s obzirom da se već četiri-pet godina razmišlja o manifestaciji ovakvog tipa kojom bi se promovisala Jahorina. On je izrazio nadu da bi ADRENALIN DJ FEST mogao da preraste u događaje poput novosadskog „Egzita“.

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Branko Koroman izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je ovaj centar pružio tehničku i logističku podršku za održavanje ove manifestacije. On je poželio uspješno takmičenje učesnicima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare