Počeli radovi na Srednjoškolskom centru vrijedni 300.000 KM

0

ZVORNIK – U zvorničkom Srednjoškolskom centru „Petar Kočić“ danas su počeli radovi na zamjeni spoljašnje i unutrašnje stolarije, rekonstrukciji mokrih čvorova, sanitarija i krečenje, vrijedni oko 300.000 KM.

Sredstva su obezbjeđena iz Razvojnog programa EU.

Direktor ovog srednjoškoslkog centra Biljana Pisić istakla je da je značaj ovih radova izuzetan, jer je energetska efikasnost do sada bila jako loša zbog dotrajale stolarije.

Ona je zahvalila resornom ministarstvu što je uvrstilo ovu srednjoškolsku ustanovu među šest škola u Republici Srpskoj koje treba rekonstruisati.

Ističući da je rok završetka radova 60 dana, Pisićeva je rekla da će fasadna stolarija biti mijenjana uglavnom vikendom, dok će se nastava nesmetano odvijati korišćenjem slobodnih učionica za vrijeme unutrašnjih radova.

Pisićeva je podsjetila da je u prethodne četiri godine u ovu školu, uključujući i ovu donaciju, uloženo skoro milion KM i istakla da su Vlada Republike Srpske i lokalna zajednica opredijeljeni da stvaraju zadovoljavajuće uslove za rad učenika, a time i bolje radne rezultate učenika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare