Počele pripreme za Dječiji sajam

0

Na Dječijem sajmu koji će u Istočnom Sarajevu biti održan prvi put, 13. i 14. maja, učestvovaće predškolske ustanove sa područja grada, a uz bogat zabavni program, biće predstavljeni brojni individualni izlagači i kompanije koje iskažu želju za učešćem, rečeno je na sastanku organizatora Sajma i predstavnika javnih i privatnih vrtića iz ovog grada.

Cilj današnjeg sastanka je predstavljanje Dječijeg sajma „Istočno Sarajevo 2023“
predstavnicima predškolskih ustanova, te dogovor o učešću i kreiranju programa namijenjenih za djecu i porodicu, navedeno je na zvaničnoj stranici grada.

Manifestacija će biti održana u organizaciji kompanije „RS konsalting i trgovina“ /RS Consulting and trade/ iz Banjaluke, pod pokroviteljstvom grada Istočno Sarajevo i gradske Turističke organizacije, a partner Sajma je Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo.

Predstavnik kompanije „RS konsalting i trgovina“ Slaviša Kovačević najavio je učešće više od 40 izlagača koji će predstaviti novitete u industriji igračaka, video-igara, prehrane za bebe, kozmetike, te dodao da će na manifestaciji sve biti podređeno dječijem osmijehu, druženju i zabavi za najmlađe.

Kovačević je naveo da će za bogat program biti zadužena djeca iz vrtića, koja će se predstaviti ritmičkim i plesnim koreografijama, horskim i solo izvođenjem muzike, a biće organizovane i igraonice za djecu, raznovrsne animacije i zabavni sadržaji.

Organizatori i pokrovitelji pozivaju djecu da učestvuju na najvećem dječijem događaju u Istočnom Sarajevu u ovoj godini.

Zainteresovani dodatne informacije mogu da pronađu na sajtu www.djecijisajamrs.com, posredstvom mejla kontakt@djecijiisajamrs.com ili „Fejsbuk“ stranice Dječiji sajam Istočno Sarajevo 2023, te kontaktom na brojeve telefona 065/ 176-213 i 065/882-036, navedeno je u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare