Počele pripreme za Balkansko prvenstvo

0

Reprezentacija BiH danas je na Palama počela sa pripremama za Balkansko odbojkaško prvenstvo za juniorke, čiji je domaćin Ženski odbojkaški klub „Jahorina“.

Selektor juniorske reprezentacije BiH u odbojci Julijana Dugandžić rekla je za Srnu da su na Pale stigli juče, gdje će boraviti narednih dana dok traju pripreme.

„Sve djevojke sa spiska reprezentacije za učešće na prvenstvu Balkana su se odazvale. Pripreme će trajati do utorka, 27. juna, kada i počinje odigravanje ovoga turnira“, naglasila je Dugandžićeva.

Ona je dodala da su djevojke relativno spremne došle iz svojih klubova, tako da imaju dovoljno vremena da se pripreme za početak takmičenja.

Dugandžićeva je istakla da su uslovi vrhunski od dvorane, smještaja, pa nadalje.

Prema njenim riječima, kao igrač i kao trener uvijek je imala velika očekivanja, pogotovo kada su u pitanju djevojke koje su talentovane i sposobne da ostvare neki rezultat.

Trener reprezentacije BiH i organizator takmičenja Danilo Tadić očekuje da djevojke možda stignu i do samog finala.

On je istakao da Pale pružaju daleko najbolje uslove za pripreme, od dvorane pa do smještajnih kapaciteta.

BiH će na odbojkaškom prevenstvu Balkana na Palama igrati u grupi A sa Moldavijom, Kosovom i Crnom Gorom, a u grupi B nadmetaće se Srbija, Albanija, Rumunija i Turska.

Balkansko odbojkaško prvenstvo za juniorke počinje od 27. juna do 1. jula u Sportsko-poslovnom centru „Peki“, u kojem učestvuje osam reprezetacija, a tehnički organizator takmičenja je Ženski odbojkaški klub /ŽOK/ „Jahorina“ Pale.

Za pet dana smotre odbojkaške mladosti Balkana biće odigrano ukupno 20 mečeva, po četiri svakoga dana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare