Počela radionica o temi „Kako napisati biznis plan?“

1

Na Ekonomskom fakultetu na Palama danas je počela radionica o temi „Kako napisati biznis plan?“, u okviru aktivnosti Studentskog preduzetničkog inkubatora.

Spoljni stručni saradnik za preduzetništvo u Studentskom preduzetničkom inkubatoru Bojana Turuntaš rekla je Srni da je radionica namijenjena studentima prvog i drugog ciklusa studija Ekonomskog fakulteta.

Turuntaševa, koja je i marketing-menadžer u preduzeću „Turuntaš“ u Istočnom Sarajevu, navela je da će polaznici radionice imati priliku da steknu korisna znanja i vještine o definisanju tržišta, konkurencije, planiranju budžeta, kao i da čuju informacije koje im mogu pomoći prilikom pokretanja vlastitog biznisa.

„U prvom setu obuka obrađujemo izvodivost i isplativost poslovne ideje i proces registracije. Inkubator funkcioniše na taj način da poslije obuka prelazimo na individualnu podršku onima koji registruju firmu“, rekla je Turuntaševa.

Jedan od učesnika današnje radionice Stefan Simeunović rekao je da se prijavio za preduzetnički inkubator, jer pruža mogućnost stručnog savjetovanja i unapređivanja ideja.

„Moja ideja je proizvodnja i izrada stolova od epoksidne smole, što je u svijetu moderno, a kod nas toga nema. Tu vidim svoju šansu“, naveo je Simeunović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Pa ljudi moji, prestanite više sa radionicama ,,Kako izraditi biznis plan“. Daj smislite nešto novo